×
Home Nieuws Livescore

Sergio Ramos in gesprek met Galatasaray voor nieuwe uitdaging in Turkije

Sergio Ramos in gesprek met Galatasaray voor nieuwe uitdaging in Turkije
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 16 augustus 2023 09:12 uur

Sergio Ramos kan zijn voetbalcarrière mogelijk voortzetten in een verrassende bestemming: Turkije. De 37-jarige verdediger, die momenteel zonder club zit na zijn vertrek bij Paris Saint-Germain, heeft een aanbod ontvangen van Galatasaray.

Ramos heeft de afgelopen maanden individueel getraind in de hoop zijn carrière nieuw leven in te blazen in de herfst van zijn loopbaan. Tot nu toe heeft hij geen concrete aanbiedingen ontvangen, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Volgens Relevo ziet Galatasaray de Spanjaard als de leider van een nieuw project, waar ook spelers als Mauro Icardi en Wilfried Zaha deel van uitmaken.

De eerste gesprekken hebben al plaatsgevonden en Ramos kan een contract voor twee seizoenen tekenen bij Cim Bom Bom. Ook de Turkse media zijn inmiddels op de hoogte van de interesse. Naar verluidt kan Ramos bij Galatasaray maar liefst 5,5 miljoen euro per jaar verdienen. Hij neemt het aanbod serieus in overweging. Ondertussen groeit het optimisme bij Galatasaray over een mogelijke deal. Ramos wacht nog op een 'belangrijk bod' uit Saudi-Arabië, maar als dat niet binnenkort komt, geeft de Spanjaard de voorkeur aan een stap naar Turkije.

Ramos, die 180 interlands voor Spanje heeft gespeeld, liep eerder deze zomer uit zijn contract bij Paris Saint-Germain. Hij speelde twee seizoenen in Parijs, waarin hij in totaal 58 officiële wedstrijden speelde en zes keer wist te scoren.