×

Ajax herstelt zich na zeperd en leidt tegen Hannover

ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 7 januari 2024 14:08 uur

In een verrassende wending na de teleurstellende prestatie van het B-elftal van Ajax tegen Hannover 96 afgelopen zaterdag (0-3), lijken de Amsterdammers nu de bovenhand te hebben met een 2-1 voorsprong tegen de Duitse tegenstander. Het was de jonge Brian Brobbey die de score opende met een prachtig doelpunt, terwijl de geruchten rondom West Ham United-target Steven Bergwijn alleen maar sterker worden na zijn snelle verdubbeling van de voorsprong slechts twee minuten later.

Maar net voor het rustsignaal wist Muhammed Damar iets terug te doen voor Hannover, waarmee hij zijn stempel drukt op de eerdere ontmoeting met Ajax. Het lijkt erop dat de Duitse ploeg nog niet bereid is om zich zomaar gewonnen te geven en vastberaden is om de wedstrijd te doen kantelen in hun voordeel.

Met de spanning die voelbaar is in de lucht, belooft de tweede helft een ware strijd te worden tussen deze twee teams. Zullen de Amsterdammers hun voorsprong weten vast te houden en de overwinning veiligstellen? Of zal Hannover 96 erin slagen om terug te komen en de wedstrijd naar hun hand te zetten? Het is een onvoorspelbaar gevecht dat het publiek op het puntje van hun stoel zal houden.