×
Home Livescore

Feyenoord flirt met Dortmund-ster Meunier voor verdedigingsversterking

Feyenoord flirt met Dortmund-ster Meunier voor verdedigingsversterking
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 7 januari 2024 12:48 uur

In een verrassende wending heeft Feyenoord een onverwachte zet gedaan op de transfermarkt. De Rotterdamse club heeft namelijk contact opgenomen met het Duitse Borussia Dortmund in de hoop vleugelverdediger Thomas Meunier aan te trekken. Dit opmerkelijke nieuws is naar buiten gebracht door Transfermarkt, een betrouwbare bron in de voetbalwereld, en wordt bevestigd door 1908, een gerenommeerde supportersvereniging van Feyenoord.

Het is opvallend dat Feyenoord interesse toont in Meunier, aangezien de Belgische verdediger momenteel speelt voor de Duitse grootmacht Dortmund. Echter, de Rotterdamse club lijkt vastberaden om hun defensieve linie te versterken en ziet in Meunier de ideale kandidaat. De vleugelverdediger staat bekend om zijn snelheid, techniek en ervaring, wat hem een waardevolle aanwinst zou maken voor Feyenoord.

Hoewel het nog niet duidelijk is of Dortmund openstaat voor een transfer van Meunier, lijkt de speler zelf wel oren te hebben naar een mogelijke overstap. Naar verluidt is hij gecharmeerd van het idee om zijn carrière voort te zetten bij Feyenoord, een club met een rijke historie en gepassioneerde supporters.

Mocht de transfer daadwerkelijk plaatsvinden, dan zou dit een enorme coup zijn voor Feyenoord. Het aantrekken van een speler van het kaliber Meunier zou niet alleen de kwaliteit van het team verhogen, maar ook een signaal afgeven aan de concurrentie. Het zou tevens een teken van ambitie zijn van de Rotterdamse club, die graag weer wil meestrijden om de prijzen in het Nederlandse voetbal.

De komende dagen zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen Feyenoord en Dortmund. Het is afwachten of beide clubs tot een akkoord kunnen komen en of Meunier daadwerkelijk zijn carrière zal voortzetten in Rotterdam. De supporters van Feyenoord houden hun adem in en hopen op een positieve uitkomst, terwijl de voetbalwereld gespannen toekijkt naar deze onverwachte ontwikkeling.