×
Home Nieuws Livescore

Joey Veerman begrijpt kritiek Bosz op PSV: "Houdt ons scherp" na winst op Sturm Graz. Play-offs CL in zicht.

Joey Veerman begrijpt kritiek Bosz op PSV:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 16 augustus 2023 07:24 uur

Joey Veerman begrijpt dat PSV-coach Peter Bosz altijd kritisch is op zijn team na elke wedstrijd. De getalenteerde spelmaker is van mening dat deze aanpak de spelers van de Eindhovenaren scherp houdt.

Op dinsdagavond won PSV met 1-3 van Sturm Graz, mede dankzij een doelpunt van Veerman. Hierdoor hebben de Eindhovenaren zich geplaatst voor de play-offs van de Champions League. Na afloop van de wedstrijd was Bosz redelijk tevreden, aldus Veerman. "Wat zei hij? Dat we weer zeventig procent balbezit hadden en dat er altijd ruimte is voor verbetering", vertelt hij aan Veronica. "Ik denk dat dat ook het geval is. Maar afgezien van een paar momenten werden zij niet gevaarlijk."

Veerman wordt gevraagd of hij het eens is met de kritische benadering van zijn trainer. "Als je altijd zegt dat het goed was, dan kan er misschien gemakzucht ontstaan. Ik denk dat het goed is dat hij erop blijft hameren", aldus de Volendammer. "Maar ik denk dat we vaak goede aanvallen laten zien. Volgens mij was ons spel behoorlijk goed."

Met deze overwinning over twee wedstrijden moet PSV nog één obstakel overwinnen om de groepsfase van de Champions League te bereiken. In de laatste voorronde is Rangers FC opnieuw de tegenstander.