×
Home Nieuws Livescore

Bologna zet in op Pavlidis als vervanger Arnautovic. AZ-spits in trek bij Italiaanse club.

Bologna zet in op Pavlidis als vervanger Arnautovic. AZ-spits in trek bij Italiaanse club.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 16 augustus 2023 00:12 uur

Bologna heeft een opvallende keuze gemaakt in hun zoektocht naar een vervanger voor Marko Arnautovic. Volgens Gianluca Di Marzio heeft de Italiaanse club zijn oog laten vallen op niemand minder dan Vangelis Pavlidis, de spits van AZ. Het lijkt erop dat Pavlidis hoog op het verlanglijstje staat van de Italianen.

Volgens Fabrizio Romano staat Bologna op het punt om Arnautovic te verliezen aan Internazionale. Dit heeft de club in een haastige zoektocht naar een offensieve versterking gedreven, aangezien het nieuwe Serie A-seizoen op 21 augustus van start gaat met een wedstrijd tegen AC Milan. Pavlidis wordt door Di Marzio gezien als een belangrijke kandidaat voor deze rol.

De naam van de Griekse spits is de afgelopen uren steeds vaker genoemd in verband met Bologna, zo meldt de transferspecialist. Er zouden zelfs al contacten zijn gelegd tussen Bologna en AZ. De Alkmaarse club, die deze zomer al Sam Beukema naar Bologna zag vertrekken, vraagt naar verluidt ongeveer vijftien miljoen euro voor Pavlidis. Op dit moment lijkt Bologna echter nog niet bereid te zijn om dat bedrag op tafel te leggen.

Pavlidis kan in ieder geval rekenen op interesse van meerdere clubs. De 24-jarige spits, die afgelopen zondag nog scoorde tegen Go Ahead Eagles, werd eerder al in verband gebracht met Benfica en VfB Stuttgart. Hij heeft nog een contract bij AZ tot medio 2025.