×
Home Nieuws Livescore

Ajax wil miljoenen terugverdienen met Bergwijn-verkoop en West Ham

Ajax wil miljoenen terugverdienen met Bergwijn-verkoop en West Ham
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 januari 2024 13:08 uur

Volgens een betrouwbare bron, die niet bij naam genoemd wil worden, heeft Ajax grootse plannen om een aanzienlijk bedrag terug te verdienen bij een mogelijke transfer van Steven Bergwijn. Het gerucht gaat dat de Amsterdamse club streeft naar het terugverdienen van het initiële aankoopbedrag van maar liefst 31 miljoen euro. Dit nieuws werd als primeur gemeld door een mysterieuze bron binnen Voetbal International.

Maar dat is niet het enige opwindende nieuws rondom Bergwijn. Er wordt gefluisterd dat de getalenteerde voetballer openstaat voor een avontuur bij West Ham United. De Engelse club zou naar verluidt interesse hebben in de diensten van de aanvaller. Dit zou een enorme stap zijn voor Bergwijn, die zijn carrière naar nieuwe hoogten zou kunnen tillen in de meedogenloze Premier League.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van beide partijen, gonst het van de speculaties in de voetbalwereld. De gedachte aan Bergwijn in het shirt van West Ham United doet menig voetbalfan watertanden. Zal hij de uitdaging aangaan en zijn talenten tonen op het internationale podium? Of zal hij ervoor kiezen om zijn kunsten te blijven vertonen in de Eredivisie?

De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: de transfermarkt staat op het punt om in vuur en vlam te staan met de mogelijke transfer van Steven Bergwijn. Ajax hoopt op een lucratieve deal, terwijl de fans van West Ham United dromen van een nieuwe ster aan hun zijde. Het is een spannende tijd voor alle betrokken partijen en de voetbalwereld houdt zijn adem in.