×
Home Nieuws Livescore

Werner op huurbasis naar Tottenham: Leipzig-Spurs deal bijna rond!

Werner op huurbasis naar Tottenham: Leipzig-Spurs deal bijna rond!
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 januari 2024 11:32 uur

Volgens een bron dicht bij de situatie, lijkt het erop dat Timo Werner binnenkort zijn voetbalavontuur voortzet bij een nieuwe club. Het gerucht gaat namelijk dat RB Leipzig de spits tijdelijk zal verhuren aan Tottenham Hotspur. Deze opwindende ontwikkeling werd onthuld door de Duitse tak van Sky Sport.

Als de berichten kloppen, zal Werner voor de rest van het seizoen zijn talenten tentoonstellen bij The Spurs. Hoewel de deal nog niet officieel is bevestigd, schijnt het erop dat de onderhandelingen in een vergevorderd stadium zijn. Zowel de club als de speler zijn momenteel druk bezig met de laatste details van de overeenkomst.

Deze mogelijke overgang zou ongetwijfeld voor veel opwinding zorgen onder voetbalfans wereldwijd. Werner, een getalenteerde spits met een indrukwekkende staat van dienst, zou een waardevolle aanwinst zijn voor Tottenham Hotspur. Het is dan ook begrijpelijk dat beide partijen er alles aan doen om de deal zo snel mogelijk rond te krijgen.

Hoewel we nog even moeten afwachten of deze transfer daadwerkelijk plaatsvindt, kunnen we niet ontkennen dat het een spannende tijd is voor Timo Werner en zijn toekomstige club. De komende dagen zullen ongetwijfeld meer duidelijkheid brengen over deze veelbesproken overgang. Tot die tijd kunnen we alleen maar speculeren over de impact die Werner zou kunnen hebben op het spel van Tottenham Hotspur.