×
Home Nieuws Livescore

Bosz smacht naar Sambo's handtekening: PSV's rechtsback blijft!

Bosz smacht naar Sambo's handtekening: PSV's rechtsback blijft!
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 januari 2024 09:16 uur

Trainer Peter Bosz van PSV heeft zijn hoop gevestigd op een spoedige contractverlenging van de talentvolle voetballer Shurandy Sambo. De rechtsback, wiens contract deze zomer afloopt bij de Eindhovense club, heeft de bewondering van zijn coach weten te winnen. Bosz is vol lof over de prestaties van Sambo en hoopt dan ook dat hij zijn verblijf bij PSV zal voortzetten.

In een recente persconferentie sprak Bosz vol lof over de jonge verdediger. Hij prees Sambo's technische vaardigheden, zijn snelheid en zijn tactisch inzicht. Volgens de trainer heeft Sambo de potentie om uit te groeien tot een van de beste rechtsbacks van Nederland. Bosz benadrukte ook het belang van stabiliteit en continuïteit binnen het team, en hij ziet Sambo als een waardevolle toevoeging aan de selectie.

Hoewel er nog geen officiële gesprekken hebben plaatsgevonden over een contractverlenging, is Bosz optimistisch over de mogelijkheid om Sambo te behouden. Hij gelooft dat de jonge speler zich bewust is van zijn potentieel en de kansen die hij bij PSV kan krijgen om zich verder te ontwikkelen. Bosz hoopt dan ook dat Sambo de clubloyaliteit zal tonen en zijn handtekening zal zetten onder een nieuw contract.

De toekomst van Sambo blijft echter onzeker, aangezien er ook interesse is van andere clubs. Verschillende scouts hebben de verrichtingen van de rechtsback nauwlettend gevolgd en zijn sterke optredens zijn niet onopgemerkt gebleven. Het is dan ook niet uitgesloten dat er andere clubs zullen proberen om Sambo deze zomer aan te trekken.

Desondanks blijft Bosz positief en hoopt hij dat de band tussen Sambo en PSV sterk genoeg is om een contractverlenging te bewerkstelligen. Hij ziet in Sambo een belangrijke speler voor de toekomst van de club en hoopt dat de jonge verdediger zijn vertrouwen in PSV zal uitspreken door bij te tekenen. De komende weken zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen en het is afwachten of Sambo zijn toekomst bij PSV zal verlengen of elders zijn carrière zal voortzetten.