×
Home Nieuws Livescore

Quincy Promes viert verjaardag in Dubai, OM geïnformeerd over uitlevering

Quincy Promes viert verjaardag in Dubai, OM geïnformeerd over uitlevering
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 januari 2024 20:56 uur

Voetbalster Quincy Promes heeft besloten om zijn 32ste verjaardag op een wel heel bijzondere manier te vieren. Hij heeft namelijk gekozen voor een exotische locatie: Dubai. Echter, dit feestelijke uitje heeft de aandacht getrokken van de Nederlandse autoriteiten, aangezien er een uitleveringsbedrag bestaat tussen Nederland en de Verenigde Arabische Emiraten. Het Openbaar Ministerie is dan ook op de hoogte gesteld van Promes' verblijf in Dubai.

De reden achter deze onverwachte wending blijft vooralsnog een mysterie. Is Promes simpelweg op zoek naar een unieke manier om zijn verjaardag te vieren, of schuilt er meer achter zijn keuze voor Dubai? Het Openbaar Ministerie zal ongetwijfeld de nodige vragen hebben voor de voetballer zodra hij terugkeert naar Nederland.

Het is duidelijk dat Promes niet bang is om de grenzen op te zoeken, zowel op als buiten het voetbalveld. Zijn avontuurlijke geest en drang naar nieuwe ervaringen hebben hem naar de glinsterende skyline van Dubai gebracht. Terwijl hij geniet van de luxe en pracht van deze metropool, blijft de vraag hangen: wat heeft Promes bezield om juist hier zijn verjaardag te vieren?

De Nederlandse autoriteiten zullen ongetwijfeld de ontwikkelingen rondom Promes' verblijf in Dubai nauwlettend in de gaten houden. Het is afwachten hoe dit verhaal zich verder zal ontvouwen en of er meer aan de hand is dan alleen een verjaardagsfeestje in het buitenland.