×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord's voetbalsterren schitteren als verrassende hotelmedewerkers in nieuwe commercial!

Feyenoord's voetbalsterren schitteren als verrassende hotelmedewerkers in nieuwe commercial!
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 januari 2024 18:32 uur

In een verrassende zet heeft Feyenoord vandaag een buitengewoon originele en vernieuwende advertentie gelanceerd. In een sprankelende commercial schitteren niet alleen de voetbalsterren Eljero Elia, Justin Bijlow, Gernot Trauner en Santiago Gimenez, maar ditmaal in de rol van hotelmedewerkers.

De commercial begint met een sfeervol hoteldecor, waar de spelers zich bevinden achter de receptiebalie. Met een vlotte glimlach en een professionele houding verwelkomen ze gasten alsof ze al jaren in de hotelindustrie werken. Eljero Elia, met zijn charismatische uitstraling, neemt de rol van de gastvrije conciërge op zich. Hij wijst gasten de weg naar hun kamers met een vleugje humor en flair.

Justin Bijlow, de jonge en getalenteerde doelman, schittert als de attente bellboy. Met zijn onberispelijke timing en behulpzaamheid draagt hij de bagage van de gasten naar hun kamers, terwijl hij hen voorziet van een vriendelijk praatje en een knipoog.

Gernot Trauner, de robuuste verdediger, speelt de rol van de gedisciplineerde hotelmanager. Met zijn strenge maar rechtvaardige aanpak zorgt hij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt in het hotel. Hij houdt toezicht op het personeel en zorgt ervoor dat de gasten een onvergetelijk verblijf hebben.

Santiago Gimenez, de jonge aanvaller met een neusje voor doelpunten, schittert als de charmante barman. Met zijn vlotte bartending skills en zijn vermogen om de perfecte cocktail te mixen, weet hij de gasten te imponeren en te vermaken.

De commercial eindigt met een knipoog naar het voetbal, waarbij de spelers hun hoteluniformen inruilen voor het bekende Feyenoord-tenue. Dit symboliseert de veelzijdigheid en het talent van de spelers, zowel op als buiten het voetbalveld.

Met deze creatieve commercial laat Feyenoord zien dat ze niet alleen uitblinken op het voetbalveld, maar ook in het creëren van unieke en vermakelijke content. Het is een frisse en verrassende manier om de spelers op een andere manier te laten zien en fans te betrekken bij de club.

De commercial zal ongetwijfeld veel positieve reacties oproepen en de fans nog meer enthousiasmeren voor het komende seizoen. Feyenoord bewijst wederom dat ze niet bang zijn om buiten de gebaande paden te treden en innovatieve marketingstrategieën toe te passen.