×
Home Nieuws Livescore

Henk de Jong blijft trouw aan SC Cambuur tot 2025!

Henk de Jong blijft trouw aan SC Cambuur tot 2025!
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 januari 2024 17:48 uur

In een verrassende wending heeft SC Cambuur besloten om de samenwerking met Henk de Jong voort te zetten. De club heeft het aflopende contract van de ervaren oefenmeester verlengd, waardoor hij nu tot medio 2025 aan de club verbonden blijft. Dit nieuws komt als een donderslag bij heldere hemel, aangezien er eerder geen sprake leek te zijn van een contractverlenging.

De Jong, die drie maanden geleden terugkeerde naar Leeuwarden, heeft een indrukwekkende staat van dienst als trainer. Zijn passie en toewijding hebben een positieve invloed gehad op het team, wat resulteerde in een sterke prestatie in het afgelopen seizoen. Het is dan ook geen verrassing dat de clubleiding ervoor heeft gekozen om de samenwerking met De Jong voort te zetten.

Met de contractverlenging van De Jong laat SC Cambuur zien dat ze vertrouwen hebben in zijn capaciteiten als trainer. De club gelooft dat hij de juiste persoon is om het team naar nieuwe hoogten te leiden en successen te behalen. De fans zijn dan ook verheugd met dit nieuws en kijken reikhalzend uit naar de komende jaren onder leiding van De Jong.

De Jong zelf is uiteraard ook blij met de contractverlenging. Hij voelt zich gewaardeerd door de club en is vastberaden om zijn visie en filosofie verder te ontwikkelen bij SC Cambuur. Met zijn ervaring en kennis hoopt hij het team naar nog grotere successen te leiden en de club op de kaart te zetten.

De contractverlenging van De Jong is een belangrijke stap voor SC Cambuur. Het geeft de club stabiliteit en continuïteit in de trainersstaf, wat essentieel is voor het behalen van goede resultaten. Met De Jong aan het roer kan SC Cambuur vol vertrouwen de toekomst tegemoet zien en zich blijven ontwikkelen als een geduchte tegenstander in het Nederlandse voetbal.