×
Home Nieuws Livescore

Van 't Schip smeekt Hato en Berghuis: Blijf bij Ajax!

Van 't Schip smeekt Hato en Berghuis: Blijf bij Ajax!
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 januari 2024 15:48 uur

In een recent interview met een bekende sportzender heeft John van 't Schip, de trainer van een vooraanstaande voetbalclub uit Amsterdam, zijn hoop uitgesproken dat twee van zijn getalenteerde spelers, Jorrel Hato en Steven Berghuis, trouw zullen blijven aan de club. Het gerucht gaat namelijk dat Hato in de belangstelling staat van het Engelse Arsenal, terwijl het Turkse Besiktas zijn oog heeft laten vallen op Berghuis.

Van 't Schip, altijd een meester in het bewaren van de rust binnen zijn team, heeft de media te woord gestaan om zijn standpunt duidelijk te maken. Met een vleugje optimisme en een snufje diplomatie benadrukte hij het belang van loyaliteit en het behouden van een sterke spelerskern. Hij sprak zijn vertrouwen uit in de toewijding van Hato en Berghuis aan Ajax, en hoopt dat ze de verleidingen van buitenlandse avonturen kunnen weerstaan.

Hoewel het verleidelijk kan zijn voor jonge spelers om hun vleugels uit te slaan en nieuwe uitdagingen aan te gaan, benadrukte Van 't Schip het belang van stabiliteit en continuïteit binnen het team. Hij wees op de successen die Ajax de afgelopen jaren heeft behaald en benadrukte dat dit mede te danken is aan de hechte band tussen spelers en club.

Het gerucht dat Hato in verband wordt gebracht met Arsenal heeft de gemoederen flink beziggehouden. De Engelse club staat bekend om zijn rijke historie en aantrekkingskracht op jonge talenten. Echter, Van 't Schip hoopt dat Hato de waarde van zijn huidige club inziet en de verleidingen van een buitenlands avontuur kan weerstaan.

Ook Berghuis wordt genoemd in de transfergeruchten, waarbij Besiktas zijn naam heeft laten vallen. Het Turkse avontuur lonkt voor de ervaren aanvaller, maar Van 't Schip hoopt dat Berghuis zijn hart blijft volgen en trouw blijft aan Ajax. Hij benadrukte het belang van Berghuis' ervaring en leiderschap binnen het team, en hoopt dat hij zijn waardevolle bijdrage kan blijven leveren.

Het is duidelijk dat Van 't Schip er alles aan wil doen om zijn spelers te behouden. Hij gelooft in de kracht van het team en de potentie om nog meer successen te behalen. Met zijn woorden hoopt hij Hato en Berghuis te overtuigen van de waarde van trouw en loyaliteit aan Ajax. De komende tijd zal blijken of zijn pleidooi vruchten afwerpt en de spelers ervoor kiezen om te blijven, of dat ze toch verleid worden door de buitenlandse avonturen die op hun pad liggen.