×
Home Nieuws Livescore

AZ haalt jonge Portugees Esteves binnen op huurbasis

AZ haalt jonge Portugees Esteves binnen op huurbasis
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 januari 2024 10:32 uur

AZ verrast met aanwinst uit Portugal

In een onverwachte wending heeft AZ zich weten te versterken met een veelbelovend talent uit Portugal. Vrijdagochtend maakte de club bekend dat de negentienjarige Gonçalo Esteves de gelederen zal komen versterken. De jonge Portugees komt op huurbasis over van het tweede elftal van Sporting Lissabon, waar hij indruk heeft gemaakt met zijn technische vaardigheden en snelheid.

De transfer van Esteves naar AZ is niet alleen op huurbasis, maar de Alkmaarders hebben ook een optie tot koop bedongen. Dit betekent dat als de jonge verdediger zich weet te bewijzen, AZ de mogelijkheid heeft om hem definitief aan te trekken. Een slimme zet van de club, die hiermee een veelbelovend talent aan zich weet te binden.

Esteves zelf is verheugd met de kans om zich bij AZ te ontwikkelen. Hij ziet de overstap naar Nederland als een geweldige kans om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen. De jonge Portugees staat bekend om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om snelheid te combineren met techniek. Dit maakt hem een geduchte tegenstander voor elke aanvaller.

Met de komst van Esteves hoopt AZ de verdediging verder te versterken en de concurrentie binnen het team te vergroten. De jonge Portugees zal zich moeten bewijzen om een basisplaats te veroveren, maar met zijn talent en drive lijkt hij klaar te zijn voor deze uitdaging.

De supporters van AZ zijn enthousiast over de komst van Esteves en zien in hem een veelbelovende aanwinst voor de club. Ze hopen dat hij snel zijn stempel kan drukken op het team en een belangrijke rol kan spelen in de jacht op succes.

Met de toevoeging van Esteves aan de selectie laat AZ zien dat ze niet bang zijn om te investeren in jong talent. De club blijft zoeken naar nieuwe mogelijkheden om zich te versterken en de concurrentie aan te gaan met de topclubs in Nederland. De komende tijd zal blijken of de gok op Esteves een succesvolle zet is geweest voor AZ.