×
Home Livescore

Tim Krul keert terug naar Premier League bij Luton Town: 'Ons stadion is een nachtmerrie voor grote clubs'

Tim Krul keert terug naar Premier League bij Luton Town: 'Ons stadion is een nachtmerrie voor grote clubs'
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 15 augustus 2023 20:48 uur

Tim Krul keert terug naar de Premier League en maakt binnenkort zijn debuut bij Luton Town. Hoewel de club hem nog niet officieel heeft gepresenteerd, heeft de 35-jarige doelman zijn transfer al bevestigd. Met een glimlach van oor tot oor vertelt Krul over zijn blijdschap om terug te keren naar het hoogste niveau van het Engelse voetbal. Na zijn tijd bij Norwich City maakt hij nu de overstap naar Luton Town.

Krul kan niet wachten om te spelen in het geweldige stadion van Luton Town. Het stadion ademt de klassieke Engelse voetbalsfeer en ligt midden in de stad. Op een regenachtige vrijdagavond zullen grote clubs als Chelsea, Manchester City en Manchester United hier niet snel willen spelen, grapt Krul. Maar juist dat moet de kracht worden van Luton Town, volgens de enthousiaste doelman.

Met zijn overstap naar Luton Town blijft Krul trouw aan zijn liefde voor de Premier League. Hij heeft het grootste deel van zijn carrière in Engeland doorgebracht en heeft nu al meer Premier League-duels op zijn naam staan dan slechts tien andere Nederlanders. Voor Krul is de Premier League het walhalla, de ultieme competitie waar hij altijd van gedroomd heeft.

Krul is niet de enige Nederlandse doelman die zijn kans krijgt in de Premier League. Naast Mark Flekken bij Brentford en Bart Verbruggen bij Brighton, is Krul de derde Nederlandse goalie op het hoogste niveau in Engeland. Hij kent Mark goed en is blij voor hem dat hij zijn kans krijgt bij Brentford. Het is prachtig dat ze nu met z'n drieën Nederland vertegenwoordigen in zo'n grote competitie.

Met zijn ervaring, enthousiasme en liefde voor de Premier League zal Krul ongetwijfeld een belangrijke toevoeging zijn voor Luton Town. De fans kunnen niet wachten om hem in actie te zien en zijn spectaculaire reddingen te bewonderen. De terugkeer van Krul naar de Premier League belooft een spannend avontuur te worden, zowel voor hemzelf als voor de club.