×
Home Nieuws Livescore

Van de Beek: "Manchester United was een speeltijd-schaduwspel"

Van de Beek:
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 3 januari 2024 18:40 uur

Nieuwe start voor Donny van de Beek bij Eintracht Frankfurt: "Manchester United is verleden tijd"

Frankfurt - Donny van de Beek, de Nederlandse middenvelder, heeft tijdens zijn officiële presentatie bij Eintracht Frankfurt openhartig gesproken over zijn teleurstellende periode bij Manchester United. Hoewel hij nog steeds gefrustreerd is over het gebrek aan speeltijd dat hij daar kreeg, beschouwt hij dit nu als verleden tijd. Van de Beek heeft verschillende redenen geïdentificeerd die hebben bijgedragen aan zijn mislukking bij United.

In een verrassend en eerlijk betoog onthulde Van de Beek dat hij de afgelopen maanden veel heeft nagedacht over zijn tijd bij Manchester United. Hij erkent dat het gebrek aan speeltijd een grote rol heeft gespeeld in zijn ongelukkige verblijf in Engeland. "Het was moeilijk om niet regelmatig te spelen. Ik ben een speler die graag op het veld staat en zijn bijdrage levert aan het team. Helaas kreeg ik die kans niet bij United", aldus Van de Beek.

Naast het gebrek aan speeltijd, benadrukte de 24-jarige middenvelder dat er nog andere factoren waren die hebben bijgedragen aan zijn mislukking bij United. "Het was een combinatie van verschillende zaken. De speelstijl, de tactiek, de concurrentie binnen het team... Het waren allemaal elementen die niet helemaal in mijn voordeel werkten", legde hij uit.

Desondanks is Van de Beek vastbesloten om een nieuwe start te maken bij Eintracht Frankfurt. Hij is ervan overtuigd dat hij hier de kans zal krijgen om zijn kwaliteiten te tonen en zijn carrière weer op de rails te krijgen. "Ik voel me hier welkom en gewaardeerd. De club heeft vertrouwen in mij en ik zal er alles aan doen om dat vertrouwen terug te betalen op het veld", verklaarde hij vol zelfvertrouwen.

Met zijn positieve instelling en vastberadenheid om te slagen, lijkt Van de Beek klaar te zijn om zijn mislukte periode bij Manchester United achter zich te laten. Bij Eintracht Frankfurt hoopt hij zijn ware potentieel te kunnen benutten en zijn naam weer te laten schitteren in het internationale voetbal.