×
Home Nieuws Livescore

Dortmund's zelfvertrouwen in Maatsen-deal blijft, Reguilon als alternatief

Dortmund's zelfvertrouwen in Maatsen-deal blijft, Reguilon als alternatief
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 3 januari 2024 18:16 uur

In een verrassende wending van gebeurtenissen blijft Borussia Dortmund vastberaden om een huurovereenkomst te sluiten voor de veelbelovende Ian Maatsen. Ondanks het standvastige beleid van Chelsea, hebben de Duitsers een alternatieve optie geïdentificeerd die hun interesse heeft gewekt. Het gaat hier om niemand minder dan Sergio Reguilon, de Spaanse voetballer die door niemand minder dan Erik ten Hag werd teruggestuurd naar Tottenham Hotspur.

Met hun zelfverzekerde houding zijn de Dortmunders vastbesloten om de jonge Maatsen aan hun selectie toe te voegen. Ze laten zich niet uit het veld slaan door de vastberadenheid van Chelsea om de constructie van de deal te behouden. In plaats daarvan hebben ze hun blik gericht op Reguilon, een speler met een indrukwekkend verleden en potentieel.

Reguilon, die eerder onder de hoede van Ten Hag speelde, heeft zijn stempel gedrukt op het voetbalveld. Zijn terugkeer naar Tottenham Hotspur was wellicht onverwacht, maar Dortmund ziet dit als een kans om een ervaren en getalenteerde speler aan hun team toe te voegen. Met zijn snelheid, techniek en tactisch inzicht zou Reguilon een waardevolle aanwinst kunnen zijn voor de Duitse club.

Terwijl de onderhandelingen tussen Dortmund en Chelsea voortduren, houden de Duitsers hoop dat ze Reguilon kunnen overtuigen om de overstap te maken. Ze zijn vastbesloten om hun selectie te versterken en zijn bereid om alle mogelijkheden te verkennen. Of de deal daadwerkelijk tot stand komt, blijft voorlopig nog een vraagteken. Maar één ding is zeker: Dortmund geeft niet zomaar op en blijft vasthouden aan hun ambitie om hun team te versterken met talentvolle spelers.