×
Home Nieuws Livescore

Pensioengerechtigde Hodgson toont scherpte van een mes in opmerkelijk incident tijdens Crystal Palace's overwinning op Sheffield United

Pensioengerechtigde Hodgson toont scherpte van een mes in opmerkelijk incident tijdens Crystal Palace's overwinning op Sheffield United
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 15 augustus 2023 20:24 uur

76-jarige Roy Hodgson toont zijn scherpte tijdens gewonnen uitduel

In een opmerkelijk voorval tijdens het gewonnen uitduel van Crystal Palace tegen Sheffield United (0-1), liet de 76-jarige manager Roy Hodgson zien dat hij nog altijd zo scherp als een mes is, ondanks zijn pensioengerechtigde leeftijd.

Het incident vond plaats in de slotfase van de wedstrijd, toen Sheffield-speler Max Lowe de bal snel wilde ingooien en daarbij per ongeluk zijn hand in de onderbuik van Hodgson plaatste. Tot ieders verbazing reageerde de Crystal Palace-manager woedend, ondanks het feit dat hij een halve eeuw ouder is dan de 'dader'.

Lowe, die achteraf met een knipoog reageerde op het akkefietje, vertelde: "Alle jongens lachten me uit: 1-0 voor Roy, zeiden ze. Zijn buikspieren zijn sterker dan ik dacht. Ik was een beetje geschokt. Op het moment dat ik het deed, wist ik niet dat Roy naast me stond. Het was in the heat of the moment."

Dit incident bewijst maar weer eens dat leeftijd geen rol speelt als het gaat om scherpte en reactievermogen. Hodgson laat zien dat hij nog altijd vol passie en betrokkenheid in het spel staat, ongeacht zijn gevorderde leeftijd. Een ware inspiratie voor zowel jonge als oudere sportliefhebbers.