×
Home Nieuws Livescore

Van de Beek onthult: Eintracht Frankfurt is mijn nieuwe avontuur!

Van de Beek onthult: Eintracht Frankfurt is mijn nieuwe avontuur!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 3 januari 2024 15:08 uur

Nieuwe uitdaging voor Nederlandse voetbalster: Donny van de Beek onthult verrassende keuze voor buitenlands avontuur. De 26-jarige middenvelder heeft de Duitse voetbalwereld op zijn kop gezet met zijn recente overstap naar Eintracht Frankfurt. In een persconferentie op woensdagmiddag heeft Van de Beek eindelijk zijn beweegredenen onthuld voor deze opmerkelijke verhuurperiode.

Terwijl de Nederlandse media in verwarring achterbleven, legde Van de Beek uit dat hij de drang voelde om zijn horizon te verbreden en nieuwe uitdagingen aan te gaan. "Ik heb altijd al een avontuur in het buitenland willen aangaan en Eintracht Frankfurt bood me de perfecte gelegenheid om dat te doen", verklaarde de middenvelder met een glimlach op zijn gezicht.

Van de Beek benadrukte ook dat hij gelooft dat de Bundesliga een van de meest competitieve competities ter wereld is en dat hij zichzelf wil testen op het hoogste niveau. "Ik heb veel respect voor het Duitse voetbal en ik ben ervan overtuigd dat ik hier mijn vaardigheden verder kan ontwikkelen en mijn spel naar een hoger niveau kan tillen", voegde hij eraan toe.

De keuze voor Eintracht Frankfurt kwam voor velen als een verrassing, aangezien Van de Beek eerder in verband werd gebracht met andere Europese topclubs. Echter, de middenvelder benadrukte dat hij niet alleen voor de club heeft gekozen, maar ook voor de stad Frankfurt zelf. "Ik ben onder de indruk van de passie en de toewijding van de fans hier. Het voelt als een warm welkom en ik kan niet wachten om voor hen te spelen", zei hij enthousiast.

Hoewel Van de Beek momenteel slechts voor een verhuurperiode bij Eintracht Frankfurt speelt, sluit hij een langer verblijf in Duitsland niet uit. "Ik ben hier om te groeien als speler en als persoon. Als alles goed gaat, wie weet wat de toekomst brengt", besloot hij mysterieus.

Met zijn onverwachte stap naar Eintracht Frankfurt heeft Donny van de Beek de voetbalwereld op zijn kop gezet. Zal hij slagen in zijn buitenlandse avontuur en zijn naam vestigen in de Bundesliga? De tijd zal het leren.