×
Home Nieuws Livescore

Celtic lonkt naar voormalig Ajax-talent Kühn van Rapid Wien

Celtic lonkt naar voormalig Ajax-talent Kühn van Rapid Wien
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 3 januari 2024 13:08 uur

Jonge Duitse sensatie Nicolas "De Vurige" Kühn is het gesprek van de dag in de voetbalwereld, nu het gerucht gaat dat Celtic zijn zinnen heeft gezet op deze ongrijpbare aanvaller. Met zijn 24 lentes jong heeft Kühn al een indrukwekkend voetbalparcours afgelegd, waarbij hij tussen 2018 en 2020 de kleuren van Ajax verdedigde, maar helaas niet het gewenste succes wist te behalen.

Kühn, ook wel bekend als "De Vurige" vanwege zijn explosieve spelstijl en onvoorspelbare bewegingen, heeft menig voetbalfan betoverd met zijn ongeëvenaarde techniek en ongebreidelde passie voor het spel. Zijn tijd bij Ajax mag dan wel niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd, maar dat heeft de interesse van Celtic niet weten te temperen.

De Schotse grootmacht Celtic heeft al geruime tijd zijn oog laten vallen op deze getalenteerde Duitser, die momenteel schittert bij SK Rapid Wien. Met zijn snelheid, behendigheid en ongeëvenaarde doelgerichtheid heeft Kühn menig verdediging doen sidderen van angst. Celtic ziet in hem dan ook de perfecte aanvulling op hun aanvalslinie, die wel wat extra vuurkracht kan gebruiken.

Het is nog afwachten of de interesse van Celtic daadwerkelijk zal leiden tot een transfer van Kühn, maar één ding is zeker: deze jonge aanvaller heeft nog heel wat in zijn mars. Met zijn ongeëvenaarde talent en vastberadenheid om te slagen, is het slechts een kwestie van tijd voordat hij zijn stempel zal drukken op het Europese voetbal.

Voor nu blijft het dus nog even gissen naar de toekomst van Nicolas "De Vurige" Kühn, maar één ding is zeker: waar hij ook terechtkomt, hij zal altijd zijn ontembare passie en onvoorspelbare spelstijl met zich meebrengen. Voetbalfans wereldwijd kunnen zich dan ook verheugen op de volgende stap in de carrière van deze jonge Duitse sensatie.