×
Home Nieuws Livescore

Marko Arnautovic keert na 13 jaar terug bij Inter: transfer naar Internazionale is rond!

Marko Arnautovic keert na 13 jaar terug bij Inter: transfer naar Internazionale is rond!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 15 augustus 2023 18:24 uur

Marko Arnautovic keert terug naar zijn roots bij Internazionale! Na dertien jaar keert de 34-jarige Oostenrijker terug naar Milaan, waar hij zijn eerste periode bij de club doorbracht.

Internazionale was op zoek naar een nieuwe aanvalsleider na het vertrek van Edin Dzeko naar Fenerbahce. In hun zoektocht kwamen ze uit bij Arnautovic. Volgens de gerenommeerde journalist Fabrizio Romano betaalt Inter een bedrag van tien miljoen euro, inclusief bonussen, aan Bologna. Arnautovic moet alleen nog de medische keuring doorstaan, die later deze week gepland staat.

In het seizoen 2009/2010 speelde Arnautovic ook al voor Inter. Destijds werd hij uitgeleend door FC Twente, waar hij drie jaar speelde en een deel van zijn opleiding genoot. FC Twente kan nu ook profiteren van de transfer van de spits, naar verwachting ontvangen zij een bedrag tussen de 100.000 en 150.000 euro.

Sinds 2021 speelde Arnautovic bij Bologna, waar hij in 58 officiële wedstrijden maar liefst 25 keer het net wist te vinden.

De terugkeer van Arnautovic naar Internazionale belooft een spannend hoofdstuk te worden in zijn carrière. Fans van de club kunnen niet wachten om hem weer in het beroemde blauw-zwarte shirt te zien schitteren.