×
Home Nieuws Livescore

Ajax neemt 29 spelers mee naar Spanje, enkele opvallende afwezigen

Ajax neemt 29 spelers mee naar Spanje, enkele opvallende afwezigen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 januari 2024 15:40 uur

Amsterdamse voetbalclub Ajax heeft besloten om met een indrukwekkende groep van 29 spelers af te reizen naar het zonnige Spanje voor een intensief trainingskamp. Het belooft een spannende en uitdagende periode te worden voor de spelers, waarin ze hun vaardigheden tot het uiterste zullen testen.

Opvallend genoeg zullen enkele bekende namen ontbreken in deze selectie. Branco van den Boomen, Sivert Mannsverk, Mika Godts en Silvano Vos hebben helaas geen plek weten te bemachtigen in de reisgroep. Hoewel dit een teleurstelling voor hen is, biedt het ook nieuwe kansen en motivatie om zich verder te ontwikkelen.

Een andere afwezige is Georges Mikautadze, die de mogelijkheid heeft gekregen van zijn club om te onderhandelen met het Franse FC Metz. Dit opent de deur naar een mogelijke transfer voor de getalenteerde speler, die zijn vaardigheden op een ander podium kan laten zien.

Het trainingskamp in Spanje zal een cruciale rol spelen in het vormen van een hecht en sterk team. De spelers zullen intensieve trainingssessies ondergaan, waarbij ze zowel fysiek als mentaal tot het uiterste worden gedreven. Daarnaast zullen er ook oefenwedstrijden worden gespeeld tegen lokale Spaanse clubs, om de spelers de kans te geven hun vaardigheden in de praktijk te brengen.

De technische staf van Ajax is vol vertrouwen en gelooft dat dit trainingskamp de perfecte gelegenheid biedt om de spelers naar een hoger niveau te tillen. De focus ligt op teamwork, tactiek en individuele groei, met als doel om het komende seizoen succesvol te zijn.

De fans van Ajax kunnen reikhalzend uitkijken naar de resultaten van dit trainingskamp en de impact die het zal hebben op het team. Met een mix van ervaren spelers en jong talent, belooft het een boeiende en veelbelovende periode te worden voor de Amsterdamse club.