×
Home Nieuws Livescore

Memphis Depay blijft trouw aan Quincy Promes ondanks controverse

Memphis Depay blijft trouw aan Quincy Promes ondanks controverse
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 1 januari 2024 11:16 uur

In een opmerkelijke wending van gebeurtenissen blijft Memphis Depay onvoorwaardelijk trouw aan zijn goede vriend Quincy Promes, ondanks de recente controverse rondom de laatstgenoemde. Met een krachtige boodschap op Instagram, onder zijn #2023throwback, verklaart de aanvaller van Atlético Madrid en het Nederlands elftal: "In de hoogte- en dieptepunten, ben ik een echte broeder. Geen ruimte voor neppe vrienden."

De hechte band tussen Depay en Promes is alom bekend in de voetbalwereld. Ze hebben altijd een sterke connectie gehad, zowel binnen als buiten het veld. Ondanks de recente gebeurtenissen rondom Promes, waarbij hij betrokken was bij een controversieel incident, blijft Depay onwrikbaar in zijn steun voor zijn vriend.

Met zijn Instagram-post laat Depay zien dat hij niet geïnteresseerd is in oppervlakkige vriendschappen. Hij benadrukt dat echte vriendschap standhoudt, zelfs in moeilijke tijden. Met de woorden "F*ck a fake friend" maakt hij duidelijk dat hij geen ruimte laat voor onechte relaties.

De steun van Depay aan Promes is een krachtig signaal van loyaliteit en vriendschap. Het toont aan dat Depay niet snel oordeelt en bereid is om zijn vriend te steunen, ongeacht de omstandigheden. Deze onvoorwaardelijke steun zal ongetwijfeld een positieve invloed hebben op Promes, terwijl hij zijn weg probeert te vinden in deze uitdagende periode.

Als voetballer en persoonlijkheid blijft Memphis Depay ons verrassen met zijn unieke kijk op vriendschap en zijn vermogen om trouw te blijven aan zijn naasten. Zijn #2023throwback Instagram-post is slechts een voorbeeld van zijn authentieke en onconventionele benadering van het leven.

Terwijl de voetbalwereld de ontwikkelingen rondom Promes nauwlettend in de gaten houdt, kunnen we er zeker van zijn dat Memphis Depay altijd aan zijn zijde zal staan. Hun vriendschap is een baken van hoop en steun in een wereld waarin oppervlakkigheid vaak de boventoon voert.