×
Home Nieuws Livescore

Neymar naar Al Hilal: Braziliaanse superster maakt sensationele overstap naar Saudi-Arabië! ️

Neymar naar Al Hilal: Braziliaanse superster maakt sensationele overstap naar Saudi-Arabië! ️
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 15 augustus 2023 14:36 uur

Neymar maakt hoogstwaarschijnlijk dinsdag zijn opwachting bij Al Hilal, zo meldt de bekende journalist Fabrizio Romano. Alle benodigde papieren zijn inmiddels in orde en de medische keuring van de Braziliaanse voetballer is succesvol verlopen.

Maandag zijn alle details afgerond tussen Neymar, Paris Saint Germain en Al Hilal. De presentatie van Neymar wordt verwacht aan het einde van de middag of het begin van de avond. De Braziliaanse sterspeler zal een contract voor twee jaar tekenen bij de huidige nummer twee van de Saudi Pro League. PSG ontvangt iets minder dan honderd miljoen euro voor de transfer van Neymar, die bij Al Hilal met rugnummer 10 zal spelen. Gedurende zijn twee jaar in Saudi-Arabië zal Neymar naar schatting zo'n 160 miljoen euro verdienen.

Met de komst van Neymar krijgt PSG eindelijk zijn zin wat betreft het vertrek van de aanvaller. De Parijzenaren hebben Neymar al niet meer opgenomen in hun laatste wedstrijdselectie en eerder werd hem al verteld dat hij mocht vertrekken. Ook zijn teamgenoot Marco Verratti staat nadrukkelijk in de belangstelling van onder andere Al Hilal, maar er zijn ook andere Saudische clubs die op de loer liggen.

Al Hilal is van plan om later vandaag Neymar Jr officieel te presenteren als hun nieuwe sterrenaanwinst. ⭐️🇧🇷🇸🇦 Alle benodigde documenten zijn maandag ondertekend door de betrokken clubs en de speler zelf.

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) 15 augustus 2023