×
Home Nieuws Livescore

Gary Neville: Manchester United is een 'jojo-team' volgens clubicoon

Gary Neville: Manchester United is een 'jojo-team' volgens clubicoon
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 31 december 2023 10:48 uur

Manchester United wordt door niemand minder dan Gary Neville bestempeld als een 'jojo-team'. De voormalige clubicoon van Manchester United heeft opgemerkt dat de formatie van Erik ten Hag buitengewoon inconsistent presteert en hij is ook verbaasd over het spel dat ze hebben laten zien tegen Nottingham Forest.

Neville, die bekend staat om zijn scherpe analyses, heeft zijn zorgen geuit over de prestaties van Manchester United. Hij beschrijft de club als een 'jojo-team', wat impliceert dat ze constant op en neer gaan in hun prestaties. Het ene moment kunnen ze schitteren en het volgende moment kunnen ze teleurstellen.

De voormalige verdediger van Manchester United heeft vooral kritiek op het wisselvallige veldspel van de club. Hij heeft opgemerkt dat ze niet consistent genoeg zijn in hun aanval en verdediging, wat resulteert in onnodige puntenverlies. Neville is van mening dat dit een gebied is waar de club dringend verbetering nodig heeft.

Daarnaast heeft Neville ook zijn twijfels geuit over de tactische keuzes van Ten Hag. Hij vindt dat de coach soms beslissingen neemt die niet in het belang zijn van het team en dat dit invloed heeft op de prestaties. Neville pleit voor meer stabiliteit en consistentie in het spel van Manchester United.

Het is duidelijk dat Neville zich zorgen maakt over de huidige staat van Manchester United. Als clubicoon heeft hij een diepe band met de club en wil hij niets liever dan succes zien. Hij hoopt dat de club snel stappen zal zetten om hun wisselvalligheid aan te pakken en weer op het juiste spoor te komen.