×
Home Livescore

AZ-verdediger Hatzidiakos dicht bij overstap naar Cagliari in Serie A. Transferexpert voorspelt belangrijke ontwikkelingen.

AZ-verdediger Hatzidiakos dicht bij overstap naar Cagliari in Serie A. Transferexpert voorspelt belangrijke ontwikkelingen.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 15 augustus 2023 13:48 uur

AZ-verdediger Pantelis Hatzidiakos staat mogelijk op het punt om AZ te verruilen voor Cagliari. Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio is de Griekse verdediger dicht bij een overstap naar de Serie A-club.

Eerder deze maand werd nog gemeld dat Leeds United interesse had in Hatzidiakos, maar het lijkt erop dat Cagliari aan het langste eind trekt. Er worden belangrijke ontwikkelingen verwacht rondom de Griekse verdediger op dinsdag.

Cagliari eindigde afgelopen seizoen slechts als vijfde in de Serie B, maar wist uiteindelijk via de play-offs te promoveren door Bari te verslaan. Onder leiding van trainer Claudio Ranieri hoopt de Italiaanse club nu hoge ogen te gooien in de Serie A en Hatzidiakos zou daar goed van pas kunnen komen.

Hatzidiakos werd in 2011 opgepikt uit de jeugdopleiding van het Griekse PAO en is sindsdien actief bij AZ. In 2015 maakte hij de overstap naar het eerste elftal van de Alkmaarders en heeft nog een contract tot 2024. Naast zijn acht jaar in de Eredivisie heeft Hatzidiakos ook al 27 interlands gespeeld voor Griekenland.