×
Home Livescore

Ten Hag onder vuur na zoveelste United-verlies: Britse media genadeloos

Ten Hag onder vuur na zoveelste United-verlies: Britse media genadeloos
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 30 december 2023 21:16 uur

De spanning rondom Erik ten Hag neemt toe na de teleurstellende prestatie van Manchester United tegen Nottingham Forest. Het was een bittere pil voor The Red Devils, aangezien dit al hun negende nederlaag in de Premier League van dit seizoen was. De Britse pers is dan ook niet mild in hun oordeel en gaan er volledig voor.

De druk op de Nederlandse coach begint nu echt te stijgen. De fans zijn gefrustreerd en eisen verandering. De media hebben geen medelijden en halen alles uit de kast om Ten Hag onder vuur te nemen. Ze schrijven met scherp en gaan geen enkel detail uit de weg.

De krantenkoppen zijn genadeloos. "Ten Hag op de rand van de afgrond", "United's nachtmerrie: Ten Hag's falen", "Einde oefening voor Ten Hag?" - dit zijn slechts enkele voorbeelden van de harde kritiek die de coach te verduren krijgt.

De Britse media analyseren elke tactische beslissing die Ten Hag heeft genomen tijdens de wedstrijd. Ze wijzen op zijn vermeende gebrek aan visie en stellen dat hij niet in staat is om het tij te keren. Zelfs zijn persoonlijke leven wordt niet gespaard, met geruchten en speculaties die de ronde doen over zijn toekomst bij de club.

De druk op Ten Hag wordt verder verhoogd door de fans. Ze uiten hun ongenoegen op sociale media en tijdens de wedstrijden. Spreekkoren en spandoeken met kritische boodschappen zijn niet te missen. De coach staat onder immense druk om te presteren en de resultaten te verbeteren.

Het is duidelijk dat de situatie voor Ten Hag steeds benauwder wordt. De nederlaag tegen Nottingham Forest heeft de vlam in de pan doen slaan en de Britse media hebben de brandstof geleverd. Het is nu aan de coach om te bewijzen dat hij in staat is om het tij te keren en de kritiek te weerleggen.