×
Home Nieuws Livescore

PSV-selectie steunt overleden perschef met hartverwarmend gebaar

PSV-selectie steunt overleden perschef met hartverwarmend gebaar
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 30 december 2023 13:32 uur

In een hartverwarmend gebaar heeft de spelersgroep van PSV een buitengewone daad van naastenliefde verricht. De familie van de betreurde Thijs Slegers, de voormalige perschef die dit jaar op tragische wijze op 46-jarige leeftijd is overleden, heeft een onverwachte financiƫle steun ontvangen van de club. Voormalig directeur Toon Gerbrands en Sylvia Slegers, de dappere weduwe van de geliefde oud-journalist, hebben openhartig gesproken over het bijzondere bezoek van niemand minder dan Luuk de Jong.

In een ontroerende ontmoeting hebben de spelers van PSV hun medeleven en solidariteit getoond aan de familie Slegers. Met een warm hart en een diep respect voor de nalatenschap van Thijs, hebben de spelers besloten om financieel bij te dragen aan het welzijn van zijn dierbaren. Deze nobele daad van vrijgevigheid is een blijk van waardering voor de onschatbare bijdrage die Thijs heeft geleverd aan de club en de sportjournalistiek.

Toon Gerbrands, de voormalige directeur van PSV, heeft met bewondering gesproken over het bezoek van Luuk de Jong aan de familie Slegers. Hij beschreef de ontmoeting als een ontroerend moment waarin de speler zijn oprechte medeleven betuigde en zijn steun aanbood. Gerbrands benadrukte dat dit gebaar de hechte band tussen de spelers en de club illustreert, en dat het de waarden van saamhorigheid en compassie binnen PSV weerspiegelt.

Sylvia Slegers, de moedige weduwe van Thijs, heeft haar diepe dankbaarheid geuit voor de steun die zij en haar familie hebben ontvangen. Ze sprak vol lof over Luuk de Jong, die niet alleen een getalenteerde voetballer is, maar ook een buitengewoon empathisch persoon. Sylvia benadrukte dat de financiƫle bijstand van de spelers een enorme last van haar schouders heeft genomen en haar in staat stelt om zich te richten op het verwerken van het verlies van haar geliefde echtgenoot.

Dit hartverwarmende gebaar van de PSV-selectie toont aan dat sport niet alleen draait om prestaties op het veld, maar ook om menselijkheid en verbondenheid. Het is een herinnering aan de kracht van solidariteit en de impact die een gemeenschap kan hebben wanneer ze samenkomt in tijden van tegenspoed. PSV en haar spelers hebben bewezen dat ze niet alleen kampioenen zijn op het veld, maar ook in het tonen van medeleven en steun aan degenen die het nodig hebben.