×
Home Nieuws Livescore

Breaking: Ajax presenteert nieuwe aanwinst met rugnummer 10 - Sensationele transfer van Chuba Akpom!

Breaking: Ajax presenteert nieuwe aanwinst met rugnummer 10 - Sensationele transfer van Chuba Akpom!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 15 augustus 2023 11:36 uur

Chuba Akpom heeft met vlag en wimpel de medische keuring bij Ajax doorstaan, zo meldt de betrouwbare bron Voetbal International op deze prachtige dinsdag. De geruchten gaan dat de spits binnenkort met veel bombarie in Amsterdam zal worden gepresenteerd en het iconische rugnummer 10 van de club zal dragen.

Hoewel er nog geen exacte datum is vastgesteld voor de officiƫle bekendmaking, zal de presentatie niet lang meer op zich laten wachten. Volgens insiders van The Athletic zal Ajax een bedrag van maar liefst twaalf miljoen euro betalen, plus nog eens twee miljoen aan mogelijke bonussen voor Akpom. De Engelse aanvaller komt over van Middlesbrough en zal een contract voor vijf jaar ondertekenen in de hoofdstad van Nederland.

Met zijn komst naar Amsterdam zal Akpom de concurrentie aangaan met de talentvolle Brian Brobbey dit seizoen. De 27-jarige spits heeft afgelopen jaar maar liefst 28 doelpunten weten te maken voor Middlesbrough en daarmee werd hij de topscorer van de Championship. Ook het Franse RC Lens had interesse in Akpom, maar zij vissen nu achter het net. De Engelse spits had zelf zijn zinnen gezet op een transfer naar Ajax en het zal niet lang meer duren voordat hij het prachtige shirt van de club mag aantrekken.

Met de komst van Akpom hoopt Ajax zijn aanvalslinie nog sterker te maken en de concurrentie in de Eredivisie te overweldigen. De fans kunnen niet wachten om deze nieuwe aanwinst in actie te zien en zijn benieuwd naar de doelpuntenregen die hij zal veroorzaken. Het belooft een spannend seizoen te worden voor Ajax en Akpom zal ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in het streven naar succes.