×
Home Nieuws Livescore

Oosting flitst voorbij Ajax en landt bij FC Twente!

Oosting flitst voorbij Ajax en landt bij FC Twente!
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 29 december 2023 09:16 uur

Ajax heeft een nieuwe trainer op het oog en ze hebben hun ogen laten vallen op niemand minder dan Joseph Oosting. Maar voordat de voormalige directeur voetbalzaken, Sven Mislintat, ook maar een telefoontje kon plegen, had Oosting al een verrassende zet gemaakt. De 51-jarige coach heeft RKC Waalwijk namelijk ingeruild voor FC Twente.

Het nieuws kwam als een donderslag bij heldere hemel. Ajax had Oosting hoog op hun verlanglijstje staan en waren vastberaden om hem aan boord te halen. Maar Oosting had andere plannen en besloot om de uitdaging bij FC Twente aan te gaan.

Het is een flinke domper voor Ajax, die nu weer op zoek moeten naar een nieuwe trainer. Maar laten we eerlijk zijn, Oosting heeft een geweldige kans gekregen om zijn stempel te drukken bij FC Twente. Het is een club met een rijke geschiedenis en een gepassioneerde fanbase. Wie weet wat hij daar kan bereiken?

Voor RKC Waalwijk is het vertrek van Oosting ook een tegenvaller. Hij heeft de club naar nieuwe hoogten geleid en het zal niet makkelijk zijn om zijn vervanger te vinden. Maar het voetbalwereldje is altijd in beweging en clubs moeten zich aanpassen aan veranderingen.

Dus terwijl Ajax hun zoektocht naar een nieuwe trainer voortzet, kan Oosting zich gaan richten op zijn nieuwe avontuur bij FC Twente. Het zal interessant zijn om te zien hoe hij het daar zal doen en of hij zijn beslissing om Ajax af te wijzen zal rechtvaardigen.

Het enige wat we kunnen doen is afwachten en hopen dat Oosting succesvol zal zijn bij FC Twente. En wie weet, misschien kruisen de wegen van Ajax en Oosting in de toekomst nog wel eens. In de voetbalwereld is niets onmogelijk.