×
Home Nieuws Livescore

Belgische sensatie Ngonge lonkt naar Premier League-avontuur!

Belgische sensatie Ngonge lonkt naar Premier League-avontuur!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 29 december 2023 07:48 uur

Cyril "De Dromer" Ngonge, de 23-jarige Belgische voetbalwonder, staat op het punt om zijn stoutste dromen waar te maken. Het gerucht gaat namelijk dat hij op het punt staat om een toptransfer naar de Premier League te maken. De jonge sensatie heeft indruk gemaakt bij Hellas Verona en heeft nu de aandacht getrokken van niemand minder dan Aston Villa. Sky Sport en Tuttomercatoweb hebben dit sappige nieuwtje naar buiten gebracht.

Maar wacht, er is meer! FC Groningen, de Nederlandse voetbalclub, kan ook een flinke duit in het zakje doen. Als Ngonge daadwerkelijk de overstap maakt naar Aston Villa, kan Groningen namelijk een lucratieve deal sluiten. Het lijkt erop dat de Groningers niet alleen op het veld, maar ook achter de schermen slimme zetten maken.

Het is een verhaal dat je alleen maar in je wildste dromen zou kunnen bedenken. Cyril Ngonge, de jonge Belgische voetbalheld, die zijn weg naar de Premier League vindt. Het is een sprookje dat werkelijkheid lijkt te worden. We kunnen alleen maar hopen dat deze transferdroom uitkomt voor Ngonge en dat hij zijn talent kan laten zien op het hoogste niveau.