×
Home Nieuws Livescore

Vader van Mexicaanse spits woedend na mislukte panenka

Vader van Mexicaanse spits woedend na mislukte panenka
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 28 december 2023 18:16 uur

Wat een bizar tafereel speelde zich af tijdens de epische strijd tussen Santiago Gimenez en RKC! De Mexicaanse spits besloot het publiek te trakteren op een onverwachte panenka. Maar tot grote verbijstering van zijn vader, die vanaf de tribune toekeek, ging het helemaal mis. De bal vloog hoog over het doel en landde ergens in de stratosfeer. Je kunt je wel voorstellen dat dit de vader van Santiago tot razernij dreef!

Het is haast onvoorstelbaar dat Santiago het waagde om zo'n gewaagde truc uit te halen. Een panenka is immers een techniek die alleen de meest zelfverzekerde spelers durven te proberen. Maar Santiago, met zijn jeugdige overmoed, dacht dat hij wel even de show kon stelen. Helaas voor hem, en tot grote ergernis van zijn vader, liep het anders af.

De vader van Santiago, die al zijn hoop had gevestigd op een glorieuze overwinning, kon zijn ogen niet geloven toen de bal het stadion dreigde te verlaten. Zijn gezicht veranderde van hoopvol naar woedend in een fractie van een seconde. Hij sprong op van zijn stoel, gebaarde wild met zijn armen en schreeuwde onverstaanbare woorden richting het veld. Het was duidelijk dat hij zijn zoon deze misser niet kon vergeven.

Het is begrijpelijk dat de vader van Santiago zo teleurgesteld en boos was. Een penalty missen is al erg genoeg, maar om het dan ook nog op zo'n spectaculaire manier te doen, dat is gewoonweg onvergeeflijk. Het zal nog wel even duren voordat Santiago deze blunder kan vergeten, en zijn vader zal er waarschijnlijk nog langer over mopperen.

Laten we hopen dat Santiago zijn lesje heeft geleerd en de volgende keer wat voorzichtiger is met zijn trucjes. Anders kan het zomaar zijn dat zijn vader een hartaanval krijgt van de stress. We willen natuurlijk niet dat er slachtoffers vallen in het stadion, behalve dan de tegenstanders van Santiago's team.