×
Home Nieuws Livescore

Cancelo versteld door magische De Jong bij Barcelona

Cancelo versteld door magische De Jong bij Barcelona
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 28 december 2023 15:08 uur

Wat een knaller van een nieuwsflash, mensen! João Cancelo, de Portugese vleugelverdediger, was helemaal flabbergasted toen hij voor het eerst het veld deelde met niemand minder dan Frenkie de Jong bij FC Barcelona. Deze ontmoeting was voor Cancelo een regelrechte eye-opener, en hij kan niet anders dan de Nederlander bestempelen als de absolute verrassing van het team.

Cancelo, die normaal gesproken niet snel onder de indruk is, kon zijn ogen niet geloven toen hij de magie van De Jong in actie zag. Met zijn onnavolgbare skills en ongekende techniek, wist Frenkie de Portugese verdediger volledig te betoveren. Het was alsof hij een eenhoorn zag dansen op het veld, zo speciaal vond Cancelo de Jong.

In een exclusief interview met onze sportredactie, kon Cancelo zijn enthousiasme niet onderdrukken. "Ik heb al met veel geweldige spelers samengespeeld, maar Frenkie is echt next level. Hij heeft een ongelooflijk inzicht in het spel en zijn passes zijn als kunstwerken. Ik ben echt sprakeloos," aldus een dolenthousiaste Cancelo.

Deze lofzang van Cancelo is een enorme opsteker voor De Jong, die al bekend staat om zijn buitengewone talent. Het is duidelijk dat de Nederlander niet alleen zijn eigen fans betovert, maar ook zijn medespelers in vervoering brengt. Met zijn ongeëvenaarde spel en unieke stijl, heeft De Jong een blijvende indruk achtergelaten op Cancelo.

Het is nu aan Frenkie de Jong om deze verwachtingen waar te maken en zijn magische spel voort te zetten. Met zijn ongekende talent en de steun van zijn teamgenoten, lijkt niets onmogelijk voor deze jonge voetbalster. We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft voor deze dynamische duo op het veld van FC Barcelona.