×
Home Nieuws Livescore

Ongelooflijke blunder van Onana bij debuut voor Manchester United! Bijna veroorzaakt hij penalty in laatste seconden tegen Wolverhampton Wanderers

Ongelooflijke blunder van Onana bij debuut voor Manchester United! Bijna veroorzaakt hij penalty in laatste seconden tegen Wolverhampton Wanderers
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 15 augustus 2023 10:24 uur

André Onana schittert in spectaculair debuut voor Manchester United, maar ontsnapt aan late blunder

Manchester United-doelman André Onana maakte maandagavond een verpletterende indruk tijdens zijn competitiedebuut. Hoewel Wolverhampton Wanderers duidelijk de bovenliggende partij was tegen het team van Erik ten Hag, wist de Kameroense keeper met een reeks fantastische reddingen zijn doel schoon te houden. Echter, in de absolute slotfase ging het bijna helemaal mis voor Onana.

Na 95 minuten spelen besloot Wolverhampton-verdediger Craig Dawson mee naar voren te gaan en daarmee zorgde hij voor de nodige problemen in het strafschopgebied van Onana. De Kameroener miste zijn timing bij een voorzet en greep daarbij per ongeluk naar de verdediger, waardoor hij hem naar beneden trok. Het hele Wolverhampton-team schreeuwde om een penalty en het leek erop dat de scheidsrechter zou ingrijpen. Tot ieders verbazing liep de scheidsrechter echter naar de zijlijn om manager Gary O'Neil een gele kaart te geven.

Deze onverwachte wending zorgde voor opluchting bij Onana en zijn teamgenoten, terwijl Wolverhampton gefrustreerd achterbleef. Ondanks de bijna-blunder van Onana, kan zijn uitstekende optreden niet worden ontkend. Hij bewees zijn waarde als betrouwbare sluitpost en liet zien waarom Manchester United hem naar hun team heeft gehaald.

Met deze sterke start bij zijn nieuwe club heeft Onana de harten van de fans al veroverd en bewijst hij dat hij een aanwinst is voor Manchester United. De doelman zal ongetwijfeld blijven werken aan zijn spel en ervoor zorgen dat hij in de toekomst nog meer cruciale reddingen maakt. De supporters kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft voor deze getalenteerde keeper.