×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord jaagt op Zweeds supertalent Isak Mulugeta!

Feyenoord jaagt op Zweeds supertalent Isak Mulugeta!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 28 december 2023 13:16 uur

Feyenoord is naar verluidt flink in de weer om de jonge parel Isak Alemayehu Mulugeta binnen te hengelen. Volgens de immer betrouwbare bron 1908.nl, natuurlijk. Deze zeventienjarige voetbalwizard heeft momenteel nog een contract tot 2025 bij het Zweedse Djurgårdens IF. Maar de Rotterdamse club is vastberaden om deze talentvolle Zweed naar de Kuip te halen.

Met zijn jeugdige leeftijd en ongekende skills heeft Mulugeta de aandacht van Feyenoord weten te trekken. De club ziet in hem een waardevolle toevoeging aan hun team en is vastbesloten om hem aan boord te krijgen. Het is duidelijk dat Feyenoord niet zomaar een balletje trapt als het gaat om het scouten van talent.

Mulugeta zelf zal ongetwijfeld in zijn nopjes zijn met de interesse van Feyenoord. Het is immers een droom voor veel jonge voetballers om te schitteren in de Eredivisie. Als hij de overstap maakt naar Rotterdam, zal hij zich moeten bewijzen op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal. Maar gezien zijn potentie en talent lijkt hij daar zeker toe in staat te zijn.

Het is nog even afwachten hoe de onderhandelingen tussen Feyenoord en Djurgårdens IF zullen verlopen. Maar één ding is zeker: Feyenoord heeft zijn zinnen gezet op Mulugeta en zal er alles aan doen om hem naar Nederland te halen. De supporters van de club kunnen alvast beginnen met dromen over de magische acties die deze jonge Zweed op de grasmat van de Kuip zal laten zien.