×
Home Livescore

Zirkzee blijft bij Bologna: Clubs kunnen fluiten naar transfer

Zirkzee blijft bij Bologna: Clubs kunnen fluiten naar transfer
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 28 december 2023 10:48 uur

Bologna zet de telefoon op stil voor clubs die hoopten deze winter Joshua Zirkzee binnen te hengelen. Technisch directeur Marco Di Vaio heeft namelijk besloten om niet op te nemen als er gebeld wordt voor de 22-jarige Nederlander, die momenteel de Serie A op zijn kop zet. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Di Vaio ook nog eens bevestigd dat Bayern München een terugkoopclausule heeft bedongen.

Het lijkt erop dat Zirkzee voorlopig niet van plan is om Bologna te verlaten. Clubs die hoopten om de jonge spits aan hun selectie toe te voegen, kunnen hun plannen dus direct in de prullenbak gooien. Di Vaio heeft duidelijk gemaakt dat hij geen zin heeft in telefoontjes over de talentvolle Nederlander.

En alsof de afwijzing nog niet pijnlijk genoeg is, heeft Di Vaio ook nog eens bevestigd dat Bayern München een terugkoopclausule heeft bedongen bij de transfer van Zirkzee. Dit betekent dat de Duitse grootmacht de mogelijkheid heeft om de spits terug te halen naar Beieren. Een flinke domper voor clubs die hoopten om Zirkzee definitief aan hun team toe te voegen.

Het is duidelijk dat Zirkzee momenteel in de schijnwerpers staat in de Serie A. Met zijn sterke optredens heeft hij de aandacht getrokken van verschillende clubs, maar Bologna lijkt niet van plan om hem zomaar te laten gaan. Di Vaio heeft zijn standpunt duidelijk gemaakt en clubs zullen dus met een ander plan moeten komen als ze Zirkzee willen binnenhalen.

Voor nu blijft Zirkzee dus bij Bologna en kunnen clubs hun telefoontjes naar Di Vaio wel achterwege laten. Bayern München houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en heeft de mogelijkheid om Zirkzee terug te halen. Het belooft een interessante winterperiode te worden voor de jonge Nederlandse spits.