×
Home Nieuws Livescore

Opmerkelijk: Ajax sluit geheime deal met Mexicaanse club voor transfer van sterspeler! Wat gaat rechtsback Jorge Sánchez beslissen?

Opmerkelijk: Ajax sluit geheime deal met Mexicaanse club voor transfer van sterspeler! Wat gaat rechtsback Jorge Sánchez beslissen?
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 15 augustus 2023 10:12 uur

Ajax en het Mexicaanse Chivas de Guadalajara hebben volgens een exclusief bericht van De Telegraaf een opmerkelijke deal gesloten. De Nederlandse club heeft achter de rug van rechtsback Jorge Sánchez om een akkoord bereikt met Chivas. Nu is het aan Sánchez zelf om te beslissen of hij wil vertrekken uit Amsterdam.

Chivas is bereid om maar liefst vier miljoen euro op tafel te leggen, samen met een aantrekkelijke clausule van tien procent bij een eventuele doorverkoop. Er moet nog wel besproken worden of Sánchez in eerste instantie gehuurd wordt met een verplichte optie tot koop, of dat hij direct definitief wordt overgenomen.

De handelswijze van Ajax wordt door De Telegraaf bestempeld als opvallend. Zonder medeweten van de speler hebben ze een tussenpersoon ingeschakeld om deze clubdeal te bewerkstelligen. Dit geeft aan dat directeur Sven Mislintat liever ziet dat Sánchez vertrekt dan blijft. Hoewel Sánchez bij Ajax nog geen vaste basisplaats heeft weten te veroveren, heeft hij afgelopen maand als belangrijke speler van Mexico wel de Gold Cup gewonnen.