×
Home Livescore

Santiago Gimenez onthult bijna-PSV-transfer in exclusief interview!

Santiago Gimenez onthult bijna-PSV-transfer in exclusief interview!
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 28 december 2023 09:08 uur

Feyenoord bijna misgelopen: Mexicaanse goalgetter flirtte met PSV!

In een exclusief interview met het Algemeen Dagblad onthult Santiago Gimenez, de Mexicaanse sensatie, dat hij bijna het rood-witte shirt van Feyenoord had gemist. Het scheelde werkelijk maar een haartje of hij had zijn kunsten vertoond in het Philips Stadion, bij de rivaliserende club PSV.

De jonge spits, die momenteel de Eredivisie verovert met zijn verbluffende doelpunten, geeft toe dat hij in een verleidelijke flirt verwikkeld was met de Eindhovenaren. "Het was een spannende tijd, waarin ik met beide clubs in gesprek was. PSV toonde veel interesse en ik was gecharmeerd van hun project. Maar uiteindelijk koos ik voor Feyenoord, omdat ik me daar meer thuis voelde," onthult Gimenez met een ondeugende glimlach.

Het is geen geheim dat de rivaliteit tussen Feyenoord en PSV al decennialang hevig is. De transfer van Gimenez zou ongetwijfeld voor opschudding hebben gezorgd in de voetbalwereld. Maar gelukkig voor de Rotterdamse fans koos de Mexicaanse goalgetter uiteindelijk voor de charmes van De Kuip.

Gimenez, die bekend staat om zijn snelheid, techniek en dodelijke precisie voor het doel, heeft sinds zijn komst naar Feyenoord de harten van de supporters veroverd. Met zijn doelpuntenregen heeft hij een cruciale rol gespeeld in de recente successen van de club. Het is dan ook moeilijk voor te stellen hoe het eruit zou hebben gezien als hij in het shirt van PSV had gestaan.

Hoewel de flirt met PSV slechts een kortstondige affaire was, is Gimenez vastbesloten om zijn stempel te drukken bij Feyenoord. "Ik ben hier om geschiedenis te schrijven. Ik wil de club naar nieuwe hoogten brengen en prijzen winnen. Feyenoord is mijn thuis geworden en ik zal er alles aan doen om de fans trots te maken," verklaart de gedreven spits.

Met zijn talent en vastberadenheid belooft Santiago Gimenez een van de grote sterren van het Nederlandse voetbal te worden. En wie weet, misschien zal hij ooit terugkijken op die bijna-romance met PSV als een cruciaal keerpunt in zijn carrière. Maar voor nu is hij vastberaden om Feyenoord naar glorie te leiden en de harten van de supporters te blijven veroveren.