×
Home Nieuws Livescore

Alex Kroes houdt zich opvallend stil over Ajax-trainer

Alex Kroes houdt zich opvallend stil over Ajax-trainer
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 27 december 2023 23:08 uur

Ajax in de ban van mysterieuze insider bij zoektocht naar nieuwe trainer

In de schimmige wereld van het voetbal gonst het van de geruchten en intriges. En nu lijkt Ajax een mysterieuze insider te hebben die stiekem zijn zegje doet over de aanstelling van de volgende trainer. Volgens niemand minder dan Michael van Praag, de voorzitter van de raad van commissarissen van de Amsterdammers, is het niemand minder dan Alex Kroes die 'zeer mondjesmaat' zijn stem laat horen.

Het is echter opvallend dat Kroes überhaupt betrokken is bij de zoektocht naar een nieuwe trainer. Het concurrentiebeding met AZ zou hem namelijk verbieden om zich ook maar op enige wijze met Ajax bezig te houden. Maar blijkbaar houdt dat Kroes niet tegen om zijn invloed achter de schermen uit te oefenen.

Wie is deze mysterieuze Kroes? Wat is zijn connectie met Ajax en waarom riskeert hij zijn positie bij AZ door zich te bemoeien met de concurrent? Het zijn vragen waar de voetbalwereld vol nieuwsgierigheid naar uitkijkt. Is Kroes een voormalig speler van Ajax? Een geheimzinnige voetbalmakelaar? Of misschien wel een undercoverjournalist die zijn eigen scoop probeert te creëren?

Het enige wat we zeker weten, is dat Kroes een meester is in het bewaren van geheimen. Hij houdt zijn betrokkenheid bij Ajax zo goed verborgen dat zelfs de scherpste journalisten er geen lucht van hebben gekregen. Maar één ding is zeker: de zoektocht naar de nieuwe Ajax-trainer is een spannend spel geworden, waarbij niets is wat het lijkt.

Zal Kroes uiteindelijk zijn invloed kunnen uitoefenen op de keuze van de nieuwe trainer? Of zal zijn geheime betrokkenheid aan het licht komen en hem in grote problemen brengen? De tijd zal het leren. Voor nu blijft Ajax in de ban van deze mysterieuze insider, die als een schaduw over de club hangt.