×
Home Nieuws Livescore

Dave Vos: van Jong Ajax naar hoofdmacht, een uitdaging!

Dave Vos: van Jong Ajax naar hoofdmacht, een uitdaging!
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 27 december 2023 21:08 uur

Dave "De Vos" Vos, de man met de moves en de tactische skills, heeft het even flink te verduren gehad als tijdelijke assistent-trainer bij de grote jongens van Ajax. Deze veertigjarige voetbalgoeroe staat normaal gesproken aan het roer bij Jong Ajax, maar moest plotseling in actie komen toen Maurice "De Steijn" Steijn de laan uit werd gestuurd.

Je kunt je wel voorstellen dat dit voor Dave een flinke uitdaging was. Van het trainen van jonge honden naar het begeleiden van de ervaren kanonnen, dat vergt nogal wat aanpassingsvermogen. Maar Dave zou Dave niet zijn als hij niet razendsnel kon schakelen.

Met zijn ongeëvenaarde passie en zijn onuitputtelijke energie heeft Dave zichzelf bewezen als een waardige assistent-trainer. Hij heeft de spelers geïnspireerd, gemotiveerd en zelfs een paar nieuwe trucjes geleerd. Want laten we eerlijk zijn, wie kan er beter lesgeven in voetbal dan Dave "De Vos" Vos?

Hoewel het een uitdagende periode was, heeft Dave laten zien dat hij niet bang is om uit zijn comfortzone te stappen. Hij heeft bewezen dat hij niet alleen de jonge talenten kan coachen, maar ook de grote jongens kan bijstaan in hun jacht naar succes.

Nu Maurice "De Steijn" Steijn weer terug is op het trainingsveld, kan Dave weer rustig ademhalen. Maar we weten allemaal dat hij altijd klaar staat om zijn voetbalwijsheid te delen, waar en wanneer dan ook. Want Dave "De Vos" Vos is niet zomaar een assistent-trainer, hij is een legende in wording.