×
Home Nieuws Livescore

Santiago Gimenez blijft knallen bij Feyenoord in tweede seizoenshelft!

Santiago Gimenez blijft knallen bij Feyenoord in tweede seizoenshelft!
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 27 december 2023 15:16 uur

Het lijkt er sterk op dat Santiago Gimenez zijn kunsten ook in de tweede helft van het seizoen zal vertonen bij Feyenoord. Althans, dat beweert Dennis van Eersel, de man die als een havik de Rotterdamse club in de gaten houdt voor RTV Rijnmond.

Van Eersel, beter bekend als de ogen en oren van Feyenoord, heeft zijn bronnen geraadpleegd en is tot de conclusie gekomen dat Gimenez hoogstwaarschijnlijk zijn voetbaltalent zal laten zien in het rood en wit van de Rotterdamse trots. De clubwatcher staat bekend om zijn scherpe neus voor primeurs en lijkt ook dit keer weer een waardevolle scoop te hebben.

Gimenez, een jonge en veelbelovende speler, heeft de aandacht getrokken van menig voetbalfan. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid heeft hij al menig verdediging doen sidderen. Het is dan ook geen verrassing dat Feyenoord zijn oog heeft laten vallen op deze talentvolle Argentijn.

De supporters van Feyenoord kunnen hun hart alvast ophalen, want als Van Eersel het bij het rechte eind heeft, kunnen zij binnenkort genieten van de kunsten van Gimenez op het heilige gras van De Kuip. De jonge aanvaller belooft een versterking te zijn voor het team en kan wellicht het verschil maken in belangrijke wedstrijden.

Uiteraard moeten we nog even afwachten of deze voorspelling daadwerkelijk uitkomt. Maar één ding is zeker: de geruchtenmolen draait op volle toeren en de spanning stijgt. Zal Gimenez daadwerkelijk zijn opwachting maken bij Feyenoord? We zullen het binnenkort te weten komen. Tot die tijd kunnen we alleen maar hopen dat Van Eersel het bij het juiste eind heeft en dat Gimenez zijn kunsten zal vertonen in het legendarische Feyenoord-shirt.