×
Home Nieuws Livescore

Pierre-Emile Højbjerg flirt met Juventus: Oude Dame verleidt Spurs!

Pierre-Emile Højbjerg flirt met Juventus: Oude Dame verleidt Spurs!
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 27 december 2023 14:32 uur

Het lijkt erop dat Pierre-Emile Højbjerg zijn voetbalcarrière een Italiaans tintje gaat geven, en wel bij niemand minder dan Juventus! De geruchtenmolen draait op volle toeren, en volgens Calcio Mercato zijn de gesprekken tussen de Oude Dame en Tottenham Hotspur al begonnen.

Als deze transfer doorgaat, zal het zeker een interessante stap zijn voor Højbjerg. Juventus staat bekend om zijn succesvolle geschiedenis en heeft al vele grote namen in de voetbalwereld weten aan te trekken. Het zou een geweldige kans zijn voor de Deense middenvelder om zichzelf verder te ontwikkelen en te laten zien wat hij in huis heeft.

Natuurlijk zijn er altijd wat haken en ogen aan een transfer. Er moeten nog heel wat details worden uitgewerkt voordat Højbjerg daadwerkelijk zijn handtekening kan zetten bij Juventus. Maar als de onderhandelingen goed verlopen, kunnen we binnenkort wellicht genieten van Højbjerg's kunsten in het zwart-witte tenue van Juventus.

Laten we hopen dat deze transfer snel rondkomt, zodat we kunnen zien hoe Højbjerg zich staande houdt in de Serie A. Het belooft in ieder geval een spannende tijd te worden voor de Deense middenvelder.