×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord zet drie spelers op de transferlijst: Wie gaat er weg bij de landskampioen?

Feyenoord zet drie spelers op de transferlijst: Wie gaat er weg bij de landskampioen?
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 15 augustus 2023 09:24 uur

Feyenoord schudt op zijn grondvesten terwijl er geruchten rondgaan over het mogelijke vertrek van drie spelers. Volgens het Algemeen Dagblad is de kans groot dat Marcus Pedersen, Antoni Milambo en Patrik Walemark binnenkort afscheid nemen van de club. De reden hiervoor is de toenemende concurrentie, waardoor hun speeltijd bij de landskampioen beperkt lijkt te worden.

Opvallend genoeg is Walemark alweer terug op het trainingsveld bij Feyenoord. De Zweed raakte geblesseerd in april, vlak voor het Europa League-duel met AS Roma. Nu hij weer fit is, bestaat echter de mogelijkheid dat hij op huurbasis vertrekt. Met spelers als Igor Paixão, Alireza Jahanbakhsh, Calvin Stengs, Javairô Dilrosun, Yankubi Minteh en het talent Leo Sauer heeft Feyenoord al een overvloed aan keuzes voor de flankposities. Bovendien is de club nog in de race voor Luka Ivanusec en Oussama Idrissi.

Middenvelder Antoni Milambo heeft veel interesse gewekt van clubs die hem graag willen huren, zo meldt het AD. Toch lijkt de kans groot dat trainer Arne Slot de zelf opgeleide middenvelder in zijn selectie wil houden. Dit blijkt uit de woorden van het AD: "Maar de kans is groot dat Arne Slot de zelf opgeleide middenvelder bij zijn selectie houdt."

Daarentegen lijkt Marcus Pedersen wel echt op weg naar de uitgang. Torino heeft interesse getoond, terwijl ook Sassuolo volgens 1908 graag de handtekening van de speler wil bemachtigen. Het lijkt er dus op dat Pedersen zijn carrière elders zal voortzetten, terwijl Feyenoord zich voorbereidt op een nieuw tijdperk met frisse gezichten en nieuwe uitdagingen.