×
Home Nieuws Livescore

PSV eist megabedrag voor Ibrahim Sangaré - Aster Vranckx-transfer in gevaar!

PSV eist megabedrag voor Ibrahim Sangaré - Aster Vranckx-transfer in gevaar!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 15 augustus 2023 09:12 uur

PSV heeft een duidelijke strategie voor ogen: eerst moet Ibrahim Sangaré verkocht worden voordat Aster Vranckx de overstap kan maken naar Eindhoven. Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV momenteel wacht met het binnenhalen van Vranckx, omdat de Ivoriaanse middenvelder nog geen club heeft gevonden die bereid is het gevraagde bedrag neer te leggen.

Trainer Peter Bosz ziet Vranckx als een absolute topaanwinst en volgens de geruchten is een transfer naar PSV dichterbij dan ooit. Echter, de komst van Vranckx is afhankelijk van de verkoop van Sangaré. PSV wil financieel verantwoord beleid voeren en daarom moet eerst de transfer van Sangaré afgerond worden. Als Sangaré voor een goed bedrag verkocht wordt, is er ruimte voor de investering van 12 miljoen euro en mogelijk zelfs meer.

Wat betreft Sangaré is PSV heel duidelijk: wie de controlerende middenvelder wil aantrekken, moet het clausulebedrag van 37 miljoen euro betalen. Er is geen ruimte voor onderhandeling. Voor grote clubs zou dit geen probleem moeten zijn. Nottingham Forest was in ieder geval niet bereid om dit bedrag te betalen. De Premier League-club had een huurdeal met een verplichte optie tot koop van 25 miljoen euro in gedachten, maar dit voorstel werd direct afgewezen.

PSV blijft vasthouden aan het standpunt dat het clausulebedrag van 37 miljoen euro betaald moet worden voor Sangaré. Voor grote clubs zou dit geen enkel probleem moeten zijn. Het is nu afwachten welke club doorpakt en bereid is om aan de financiële eisen van PSV te voldoen.