×
Home Nieuws Livescore

Rafael van der Vaart onthult gewaagde oplossing voor veiligheid tijdens Champions League-analyses in De Kuip!

Rafael van der Vaart onthult gewaagde oplossing voor veiligheid tijdens Champions League-analyses in De Kuip!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 15 augustus 2023 00:24 uur

Rafael van der Vaart, de voormalige voetballer en huidige analist bij Ziggo Sport, staat voor een nieuwe uitdaging. Volgend jaar zal hij de Champions League-wedstrijden analyseren, maar daarvoor moet hij zich begeven naar een minder veilige omgeving: De Kuip. Als Ajacied weet Van der Vaart maar al te goed dat dit stadion niet altijd de meest gastvrije plek is voor spelers van zijn voormalige club. Gelukkig heeft de oud-voetballer zelf al een briljante oplossing bedacht.

"Helmpie op dan hè", grapt Van der Vaart met een knipoog naar de Champions League-duels bij Feyenoord. Met deze humoristische opmerking laat hij zien dat hij niet bang is voor een beetje rivaliteit en dat hij wel tegen een stootje kan. De oud-speler, die onder andere voor Ajax heeft gespeeld, was maandag veel in het nieuws vanwege zijn pittige discussies met Pierre van Hooijdonk bij Studio Voetbal.

Met zijn scherpe analyses en zijn vermogen om een grapje te maken, weet Van der Vaart de aandacht op zich te vestigen. Zijn aanwezigheid bij de Champions League-analyses belooft dan ook een verfrissende toevoeging te worden. Of hij daadwerkelijk met een helm op zal verschijnen in De Kuip, valt nog te bezien. Maar één ding is zeker: Rafael van der Vaart zal altijd zijn eigen unieke stempel drukken op het voetbalwereldje, zowel op als naast het veld.