×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord en Sevilla in gesprek over sensationele terugkeer van Idrissi! Deal bijna rond!

Feyenoord en Sevilla in gesprek over sensationele terugkeer van Idrissi! Deal bijna rond!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 15 augustus 2023 00:12 uur

Feyenoord en Sevilla zijn druk in gesprek over de mogelijke terugkeer van Oussama Idrissi, zo meldt het betrouwbare Voetbal International. Het zou gaan om een tweede verhuurperiode voor de buitenspeler, nadat hij vorig jaar ook al tijdelijk bij Feyenoord speelde. Idrissi heeft nog een contract tot 2025 bij Sevilla, maar de club is bereid om mee te werken aan een huurdeal. Volgens bronnen is de overgang slechts een kwestie van tijd, aangezien zowel Feyenoord als Idrissi zelf enthousiast zijn over de terugkeer.

Feyenoord had ook interesse in een terugkeer van Luis Sinisterra, maar die overstap lijkt lastig te realiseren vanwege de houding van Leeds United. In het programma Voetbalpraat van ESPN heeft Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam al gesproken over de situatie rondom Idrissi en Sinisterra. Hij gaf aan dat Leeds United niet bereid is om Sinisterra te verhuren en dat een permanente transfer moeilijk zal worden. Krabbendam is echter optimistisch over de terugkeer van Idrissi: "Sevilla wil hem verhuren en Feyenoord wil hem terug. Idrissi is zo'n speler waarvan je denkt: 'Is het wel wat.' Maar als je zijn cijfers zag en die combinaties met Hartman, dan is dit een goede haalbare optie."

Idrissi speelde afgelopen seizoen 38 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij zeven doelpunten maakte en acht assists gaf. Voor zijn tijd bij Feyenoord heeft Idrissi gespeeld voor Ajax, AZ, NAC Breda en FC Groningen. Het is dus niet de eerste keer dat hij terugkeert naar de Eredivisie.

Het nieuws over de mogelijke terugkeer van Idrissi en het lastige verhaal rondom Sinisterra heeft ook de aandacht getrokken van ESPN. Op Twitter plaatsten zij een bericht waarin ze verwijzen naar de uitspraken van Martijn Krabbendam. Hieruit blijkt dat zij ook geloven dat Idrissi terug zal keren bij Feyenoord, terwijl Sinisterra waarschijnlijk niet zal terugkeren.