×
Home Nieuws Livescore

Veerman verkiest ADO boven chaos aan De Dijk

Veerman verkiest ADO boven chaos aan De Dijk
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 24 december 2023 08:32 uur

FC Volendam kan het wel vergeten om Henk Veerman halsoverkop terug te lokken van zijn tijdelijke avontuur. De bonkige aanvaller heeft het namelijk uitstekend naar zijn zin bij ADO Den Haag en heeft geen enkele behoefte om verstrikt te raken in de tumultueuze situatie aan De Dijk.

Met zijn imposante gestalte en doelpunteninstinct heeft Veerman zich al snel geliefd gemaakt bij de Haagse aanhang. Zijn krachtige spel en onverzettelijkheid hebben hem een onmisbare schakel gemaakt in het team van ADO. Het is dan ook geen verrassing dat de spits geen enkele intentie heeft om zijn huidige verblijfplaats te verlaten.

De chaos die momenteel heerst bij FC Volendam is voor Veerman een reden om ver weg te blijven. De onrust aan De Dijk heeft de club in zijn greep en het lijkt erop dat er voorlopig geen einde komt aan de interne strubbelingen. Veerman heeft geen zin om zich te laten meeslepen in deze malaise en heeft zijn focus volledig gericht op zijn succesvolle periode bij ADO.

Met zijn sterke optredens heeft Veerman niet alleen de harten van de Haagse supporters veroverd, maar ook de aandacht getrokken van andere clubs. Zijn uitstekende vorm heeft hem op de radar geplaatst van diverse scouts en het is niet uitgesloten dat er in de nabije toekomst concrete interesse zal komen. Voor nu is Veerman echter vastberaden om zijn avontuur bij ADO voort te zetten en zijn stempel te drukken op het succes van de club.

FC Volendam zal dus moeten accepteren dat Veerman voorlopig niet terugkeert naar zijn oude nest. De spits heeft zijn plek gevonden bij ADO Den Haag en is vastbesloten om daar zijn sportieve ambities waar te maken. De club aan De Dijk zal op zoek moeten naar andere oplossingen om de aanvalslinie te versterken en de chaos te bezweren.