×
Home Nieuws Livescore

Varane's liefdesverhaal: Real Madrid flirt met terugkeer in januari

Varane's liefdesverhaal: Real Madrid flirt met terugkeer in januari
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 23 december 2023 23:48 uur

Een sprookjesachtige comeback zou wel eens werkelijkheid kunnen worden voor Raphaël Varane in de komende maand januari. De getalenteerde dertigjarige Fransman, die momenteel bij Manchester United niet altijd een vaste plek in het basiselftal heeft onder de leiding van Erik ten Hag, heeft de aandacht getrokken van niemand minder dan Real Madrid, zo meldt het gerenommeerde Spaanse medium AS.

Het lijkt erop dat Varane de harten van de Madrileense club opnieuw heeft weten te veroveren, en een hereniging met zijn voormalige werkgever zou zomaar in het verschiet kunnen liggen. Na een periode van ups en downs in Engeland, waarbij hij niet altijd het vertrouwen kreeg dat hij verdiende, zou een terugkeer naar de Spaanse hoofdstad een welkome verandering kunnen betekenen voor de verdediger.

Real Madrid, bekend om hun liefde voor romantische verhalen, lijkt gecharmeerd te zijn van de gedachte om Varane weer in het witte tenue te zien schitteren. Hoewel er nog geen officiële onderhandelingen hebben plaatsgevonden, gonst het van de geruchten dat de club serieus overweegt om een bod uit te brengen op de diensten van de Franse international.

Of Varane daadwerkelijk zal terugkeren naar zijn oude liefde, blijft voorlopig nog een mysterie. Maar één ding is zeker: de komende weken zullen cruciaal zijn voor de toekomst van de verdediger. Zal hij ervoor kiezen om zijn avontuur in Engeland voort te zetten, of zal hij zijn hart volgen en terugkeren naar de club waar hij ooit zo succesvol was? De tijd zal het leren.