×
Home Livescore

PSV gecharmeerd van Zakharyan als alternatief voor De Ketelaere

PSV gecharmeerd van Zakharyan als alternatief voor De Ketelaere
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 3 augustus 2023 18:48 uur

PSV heeft interesse getoond in de Russische middenvelder Arsen Zakharyan, nadat de club waarschijnlijk de komst van Charles De Ketelaere misloopt. De twintigjarige Rus werd eerder al in verband gebracht met Feyenoord, maar die transfer ging niet door. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft PSV nu zijn oog op Zakharyan laten vallen.

Zakharyan is geen onbekende op de Nederlandse transfermarkt. Eerder werd hij gelinkt aan Ajax, maar de Amsterdammers hebben geen concrete stappen gezet. Feyenoord daarentegen wel. Volgens Russische media heeft Feyenoord een bod van acht miljoen euro uitgebracht bij zijn club Dinamo Moskou. De Russen wilden echter meer geld en Feyenoord was niet bereid om aan die eis te voldoen, waardoor de deal niet doorging.

Bij PSV is nu ook de mogelijkheid van een Russische versterking voor het middenveld opgedoken: Arsen Zakharyan. Eerder stond hij al op de radar van Feyenoord, maar er is nog geen bod uitgebracht. Ondertussen is Dinamo Moskou al in onderhandeling met Strasbourg.