×
Home Nieuws Livescore

Opmerkelijke transfergeruchten: Luuk Brouwers mogelijk op weg naar SC Heerenveen na teleurstellend seizoen bij FC Utrecht!

Opmerkelijke transfergeruchten: Luuk Brouwers mogelijk op weg naar SC Heerenveen na teleurstellend seizoen bij FC Utrecht!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 14 augustus 2023 23:00 uur

Luuk Brouwers, de voetballer die een jaar geleden de overstap maakte van Go Ahead Eagles naar FC Utrecht, zou mogelijk opnieuw kunnen verhuizen naar een andere Eredivisie-club. Volgens Voetbal International heeft SC Heerenveen interesse getoond in de middenvelder. Brouwers heeft echter nog een contract tot 2027 bij FC Utrecht.

Bij zijn vorige club Go Ahead Eagles werkte Brouwers lange tijd samen met trainer Kees van Wonderen, die nu de coach is van SC Heerenveen. Aangezien het contract van Brouwers nog enkele jaren loopt, wordt verwacht dat Heerenveen met een transfersom over de brug zal moeten komen. FC Utrecht betaalde in de zomer van 2022 ongeveer 750.000 euro voor de middenvelder en het lijkt erop dat de clubleiding een groot deel van dat bedrag wil terugverdienen.

De 25-jarige Brouwers wist in zijn eerste seizoen bij FC Utrecht nog niet echt indruk te maken en vanwege de hevige concurrentie op zijn positie lijkt een basisplaats dit seizoen ook niet in het verschiet te liggen. Zijn voormalige trainer kan hem nu uit deze situatie in Utrecht redden. Afgelopen seizoen speelde Brouwers in totaal 29 wedstrijden voor Utrecht, waarvan hij er twintig als basisspeler begon. Hij gaf één assist en wist niet te scoren.