×
Home Nieuws Livescore

Van der Gijp fileert Ajax-defensie, Tadic krijgt lof

Van der Gijp fileert Ajax-defensie, Tadic krijgt lof
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 23 december 2023 01:48 uur

Voormalig voetbalgrootheid René van der Gijp heeft de defensie van Ajax genadeloos aangevallen tijdens zijn optreden in het spraakmakende programma Vandaag Inside. Met zijn scherpe tong spaarde hij niemand, waaronder Josip Sutalo, Anton Gaaei en Gastón Ávila, die allen het slachtoffer werden van zijn vernietigende kritiek. Van der Gijp liet geen spaan heel van de verdediging van Ajax, die onlangs werd geconfronteerd met een pijnlijke uitschakeling tegen Hercules.

Naast zijn genadeloze kritiek, had de voetbalanalist echter ook lovende woorden voor Ajax-aanvoerder Dusan Tadic. Van der Gijp prees de kwaliteiten van de ervaren speler, die volgens hem een lichtpuntje vormt in het teleurstellende optreden van Ajax. Met zijn technische vaardigheden en leiderschap op het veld, wist Tadic de aandacht van Van der Gijp te trekken en verdiende hij zijn waardering.

De uitspraken van René van der Gijp hebben ongetwijfeld voor de nodige opschudding gezorgd binnen de Ajax-familie. Het is nu aan de spelers en de technische staf om te bewijzen dat ze de kritiek kunnen weerleggen en hun verdediging kunnen versterken. De komende wedstrijden zullen cruciaal zijn voor Ajax om hun reputatie te herstellen en het vertrouwen van hun fans terug te winnen.